Курс по личностни умения за деца – старт 01.10

Гергана Грънчарова 13 Сеп. без коментари курс по личностни умения за деца

„Какъв ще станеш, когато пораснеш?“ – това сигурно е любимият въпрос на всеки възрастен към малко дете. А замисляли ли сте се, че за успеха на днешните деца в техните утрешни професии, ще са нужни навици, умения и компетенции, различни от тези, с които вие сте постигнали своя успех?

От днес имате възможност да запишете детето си в интерактивно и много забавно обучение по изграждане на личностни умения, базирано изцяло на игри и симулации. Продължителността на курса е 24 астрономически часа и ще се провежда 12 последователни седмици в събота от 09:00 до 11:00 часа на адрес: гр. София, Зона Б5, ул. „Партений Нишавски“, Бизнес център „Blue palace“ (непосредствено до Mall of Sofia). Обучението е подходящо за деца между 7 и 10 години.

За записване и повече информация, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0887 43 33 23 или да ни пишете на e-mail: office@leadersplay.com.

Също така можете да получите пълна информация за курса тук.

Каква ще бъде програмата на курса по личностни умения?

1. Толерантност
2. Комуникация
3. Презентационни умения
4. Работа в екип
5. Лидерство и разпределяне на роли
6. Разпределяне на задачи и време
7. Разпределяне на материали
8. Конкуренция и колаборация
9. Творческо мислене
10. Творческо мислене

Какво представляват занятията, включени в курса?

Всяко занятие по личностни умения е изградено от три части – (1) отворена дискусия по темата за деня, в която преподавателският екип насърчава участието на всяко дете в споделянето на мислите, познанията и идеите му; (2) отборна игра, която цели да развие в подрастващите, увереност, умения за работа в екип, ефективна комуникация, презентационни умения, толерантност, творческо мислене, възможност за вземане на навременни решения, аналитично мислене, лидерство и други; (3) представяне на завършените задачи от екипите и обобщение на добрите практики, усвоени по време на занятието.

Часовете по личностни умения са базирани изцяло на игри и симулации и са изключително забавни и вдъхновяващи за децата.

Колко струва обучението и докога можете да запишете детето си?

Цената на курса е 359 лева и може да бъде заплатена наведнъж или на две вноски. Записването се осъществява до 27 септември.

Искам да запиша детето си!

За записване и повече информация, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0887 43 33 23 или да ни пишете на e-mail: office@leadersplay.com