Академия по лидерство, предприемачество и финанси

Гергана Грънчарова 03 Февр. без коментари Академия по лидерство, предприемачество и финанси

Академията по лидерство, предприемачество и финанси започва на 28.02. Продължителността й е 2 месеца и ще се провежда всяка неделя от 10:00 до 13:00 часа в къщата ни на ул. “Хайдушка гора” 93. Подходяща е за деца между 13 и 18-годишна възраст.

Занятията са разделени условно на две части. По време на първата част ще придобиваме различни знания и умения, на които определено няма да ни научат в училище, ще дискутираме различни теми и ще придобиваме увереност, защитавайки собствената си гледна точка.

През втората част ще се забавляваме градивно, преминавайки през различни отборни и стратегически игри, казуси, проекти и симулации, чрез които ще приложим и затвърдим всичко научено.

Темите, по които ще работим по време на академията са:

Тема 1: Как да презентираме ефективно?
Тема 2: Как да си поставяме цели и да ги постигаме?
Тема 3: Какво означава да бъдеш предприемач? Как и въобще трябва ли да се превърнем в предприемачи?
Тема 4: Как да се научим да продаваме собствените си идеи?
Тема 5: Какво е мястото на парите в света ни? Как да управляваме личните си финанси?
Тема 6: Как да бъдем лидери? Важно ли е да работим в екип? Можем ли да управляваме собственото си време и задачи?
Тема 7: Как да създадем собствен проект за бизнес?
Тема 8: Как да изградим атрактивен облик на компанията си?
Тема 9: По какво се различават финансите на компанията от личните ни финанси?

Академията приключва с представянето на собствен проект. Цената й е 220 лева (с включени всички необходими материали). Сумата може да бъде заплатена наведнъж или на две вноски.

Лектор на академията ще бъде Гергана Грънчарова. Освен финансов консултант към Българската асоциация на личните финансови консултанти, тя е и собственик на LeadersPlay. Преди да стартира компанията, се занимава активно с маркетинг и финанси. Обича да казва, че успехът е за смелите и вярва, че той идва единствено, когато човек има дързостта да си поставя недостижими цели и да се бори всеки ден със зъби и нокти, за да ги постигне.

Гергана е магистър по “Финансов мениджмънт” и бакалавър по “Бизнес администрация” и “Финансов мениджмънт и маркетинг”. Придобила е трета степен на квалификация “Икономист със специалност “Търговия” и има зад себе си редица сертификати, участия, спечелени състезания и финансирания в различни предприемачески проекти – най-големите сред които – Hyundai Brilliant Young Entrepreneur Award 2015 и “Най-добър и иновативен бизнес план”, организиран от Българска асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството и Клуба на Младия Иновативен Предприемач.

За повече информация и записване – 0887 43 33 23 или e-mail: office@leadersplay.com

Побързайте, местата са ограничени.