Стартиране на модул 1 – „Предприемачество“ за деца от 3 до 7 клас

Гергана Грънчарова 01 Ное. без коментари LeadersPlay-интерактивни-обучения-за-деца-финансова-грамотност-предприемачество-личностни-умения

 

Цел на обучението е да въведе децата в предприемаческото мислене, като изгради в тях достатъчно голям набор от личностни умения, които способстват за успешното разбиране на бизнеса.

Обучението поставя курсистите в много и различни ситуации, в които трябва да създават и управляват „свои собствени фирми“.

По време на реализацията на своите проекти, децата имат възможността да усвоят знания и умения, които подпомагат изграждането на аналитичното и критичното им мислене.

Курсистите преминават през създаването на социално-отговорни бизнес идеи и изиграването на различни отборни и стратегически игри, които ги учат не само как да работят в екип, но и да изграждат стойност за крайния потребител.

В част от занятията ще присъстват и няколко човека на високи ръководни позиции, които ще могат да разкажат на децата за собствената си работа и ще им дадат практически задачи и съвети.

Обучениeтo ще се провежда в къщата ни на ул. “Хайдушка гора” 93 и стартира на 22.11.2015 г.

За повече информация и записване – 0887 433 323 или e-mail: office@leadersplay.com