Програма на Септемврийска Академия

Гергана Грънчарова 23 Авг. без коментари LeadersPlay-академия-интерактивни-обучения-за-деца-финансова-грамотност-предприемачество-личностни-умения

Учебната година в LeadersPlay ще започне на 03.10, но ако вече сте нетърпеливи да включите детето/децата си в новите ни модули – “Финансова грамотност за деца” и “Въведение в предприемачеството за деца” – сега е вашият момент!

На 31 август стартира целодневната ни септемврийска академия, в която децата ще имат възможността да работят по цялостен проект и забавлявайки се – чрез различни отборни и стратегически игри, да придобият специфични личностни умения. 

По време на първата седмица от академията – 31.08 – 04.09, децата ще бъдат въведени в предприемачеството и с помощта на различни игри – ще преминат през цялостно развитие на даден продукт/услуга –  от самото създаване на идеята – до представянето й.

Основният фокус на седмицата – 07.09 – 11.09, е изграждането и обогатяването на финансовата грамотност на децата. През втората седмицата от академията ни – те отново ще създават цялостен проект, но този път той ще бъде финансово обоснован.

Освен това по време на академията ще се учим как да презентираме ефективно, да работим в екип и да мислим в перспектива.

За движението на вашите деца – ще отговарят нашите приятели от FitKids. Те ще предложат разнообразна програма от упражнения и игри, включващи различни популярни спортове като волейбол, баскетбол, бейзбол, футбол, хокей, голф и други, която има за цел да развие физическа култура на децата и да ги запознае със здравословния начин на живот в приятна и безопасна среда.

Включени са подходящи за всяка възраст упражнения, които увеличават силата, баланса, гъвкавостта и координацията в процеса на растеж, като в същото време се усъвършенстват уменията за слушане, задържане на вниманието и способността да се следват напътствия.

Академията може да бъде записвана по следните начини:

в пакет – 31.08 – 11.09 – 299 лв.

седмично – 31.08 – 04.09 – 159 лв.

седмично – 07.09 – 11.09 – 159 лв.

Академията е подходяща за деца от 7 до 12 години.

*В таксата са включени всички занимания и обяд.Такси от личностен характер – се покриват от родителите.

*Минимален брой записани деца за провеждане на академията – 10

Заниманията се провеждат в град София, ул. “Хайдушка гора” 93.

Записването се осъществява на телефон: 0887 433 323 или e-mail: office@leadersplay.com