Работилница по лидерство, предприемачество и финанси

Гергана Грънчарова 16 Ное. без коментари poster_landscp2

 

Знаете ли, че в периода между 16.11 и 22.11 в България се провеждат редица събития във връзка със “Световната седмица по предприемачество”, която има за цел да насърчи предприемчивостта и творческото мислене в българските деца? Вярвате ли, че тези компетентности са ключови за успешното развитие на подрастващите в 21. век?

Ние, от LeadersPlay и Bulgaria Mall, вярваме и заставаме твърдо зад каузата за изграждане и насърчаване на креативността и мисленето в перспектива в децата. Поради тази причина ви каним на 21.11.2015 г. от 10:00 часа на нашата Работилница по лидерство, предприемачество и финанси, която не само ще разпространи предприемаческия дух и познание, но и ще накара децата искрено да се забавляват.

Екипът ни е подготвил различни игри, които ще учат децата как да комуникират ефективно, да представят различни идеи и да работят в екип. Децата, които са записани предварително, ще имат възможността да участват в стратегическа игра за създаване и управление на бизнес, като започнат от предложенията за лого на предпиятието, преминат през планирането на необходимите средства и приключат с печалбата.

Подрастващите ще разпределят помежду си ролите на служителите във фирмата и ще разработят визия за дейността – какви услуги и атракции, например, ще предлага компанията.

С приключването на работилницата, на лотариен принцип, ще обявим и петима от участниците, които ще получат специални отстъпки от курсовете ни. За отличилите се деца ще има и специални сертификати.

Заниманията са подходящи за деца между 9 и 12 години и изискват единствено добро настроение и предварително записване.

 

Можете да изберете сесията, която ви е най-удобна:

Сесия 1 – 10:00 – 13:00

Сесия 2 – 14:00 – 17:00

 

За повече информация и записване – 0887 433 323 или e-mail: office@leadersplay.com

Очакваме ви!