Финансова грамотност за деца – старт на курса 20.02.

Гергана Грънчарова 07 Ян. без коментари Финансова грамотност за деца - курс

На 20.02.2016 г. стартира курс по финансова грамотност чрез игри, подходящ за деца от 3-ти до 6-ти клас.

Модулът следва определена тематика. По време на занятията преподавателският екип набляга най-вече на личностната финансова мотивация и цели на децата, кръговрата на парите, личния бюджет или как дечицата да управляват сами средствата, с които разполагат, отношенията на възрастните с банките или какво е да инвестираш средства, как се възвръщат тези средства, как мама и татко управляват финансите вкъщи, как се спестяват пари и по какъв начин подрастващите могат да получат мечтаната играчка чрез превръщането на собствените си идеи в действия.

В процеса на работа дечицата преминават през различните парчета теория, изигравайки разнообразни отборни и стратегически игри, които им помагат да усвоят и умения за работа в екип, комуникация вътре и вън в екипа, творческо мислене и презентационни умения.

В последните няколко занятия децата работят отново отборно по техни собствени проекти, които включват в себе си всичко научено по време на модула и накрая представят своите финални проекти пред родителите си.

В част от занятията ще присъстват и няколко човека на високи ръководни позиции, свързани с финансите, които ще могат да разкажат на децата за собствената си работа и ще им дадат практически задачи и съвети.

Обученията ще се провеждат всяка събота от 13:00 до 15:00 в къщата ни на ул. “Хайдушка гора” 93.

За повече информация и записване – 0887 433 323 или e-mail: office@leadersplay.com

Oчакваме ви!