Целодневна академия по лидерство и финанси

Гергана Грънчарова 07 Ян. без коментари Целодневна академия по лидерство и финанси

Първият срок е към края си. Времето навън е студено. А между двата учебни срока има цяла седмица. Ако си задавате въпроса: “Kакво ще прави детето ми през това време?“ – значи нашето предложение е точно за вас.

На 01 февруари стартираме „Целодневна академия по лидерство и финанси“, в която децата ще имат възможността да работят по цялостен проект и забавлявайки се – чрез различни отборни и стратегически игри, да придобият основни познания за управлението на личните си финансови средства.

Освен това по време на академията ще се учим как да презентираме ефективно, да работим в екип и да мислим в перспектива.

За движението на вашите деца – ще отговарят нашите приятели от FitKids. Те ще предложат разнообразна програма от упражнения и игри, които увеличават силата, баланса, гъвкавостта и координацията на подрастващите.

Академията е подходяща за деца от 3-ти до 6-ти клас и ще се проведе в периода 01.02.2016 г. – 05.02.2016 г. от 09:00 до 18:00 в къщата ни на ул. “Хайдушка гора” 93. Помещението се намира в непосредствена близост до бул. “България” и бул. “Гоце Делчев”.

Таксата за участие в академията е 179 лева.

*В таксата са включени всички занимания и обяд. Такси от личностен характер – се покриват от родителите.

**Минимален брой записани деца за провеждане на академията – 7

Записването се осъществява на телефон: 0887 433 323 или e-mail: office@leadersplay.com