Академия по лидерство, предприемачество и финанси за деца

Гергана Грънчарова 16 Мар. без коментари Академия по лидерство, предприемачество и финанси

На 04.04 започва академия по лидерство, предприемачество и финанси. Продължителността й е една седмица и ще се провежда всеки ден в периода от 04.04 до 08.04 от 13:00 до 16:00 часа в къщата ни на ул. “Хайдушка гора” 93. Подходяща е за деца между 13 и 18-годишна възраст.

Занятията са разделени условно на две части. По време на първата част ще придобиваме различни знания и умения, на които определено няма да ни научат в училище, ще дискутираме различни теми и ще придобиваме увереност, защитавайки собствената си гледна точка.

През втората част ще се забавляваме градивно, преминавайки през различни отборни и стратегически игри, казуси, проекти и симулации, чрез които ще приложим и затвърдим всичко научено.

Темите, по които ще работим по време на академията са:

Тема 1: Как да презентираме ефективно?
Тема 2: Как да си поставяме цели и да ги постигаме?
Тема 3: Какво означава да бъдеш предприемач? Как и въобще трябва ли да се превърнем в предприемачи?
Тема 4: Как да се научим да продаваме собствените си идеи?
Тема 5: Какво е мястото на парите в света ни? Как да управляваме личните си финанси?
Тема 6: Как да бъдем лидери? Важно ли е да работим в екип? Можем ли да управляваме собственото си време и задачи?
Тема 7: Как да създадем собствен проект за бизнес?
Тема 8: Как да изградим атрактивен облик на компанията си?
Тема 9: По какво се различават финансите на компанията от личните ни финанси?

Академията приключва с представянето на собствен проект. Цената й е 149 лева (с включени всички необходими материали).

Лектор на академията ще бъде Гергана Грънчарова. Освен финансов консултант към Българската асоциация на личните финансови консултанти, тя е и собственик на LeadersPlay. Преди да стартира компанията, се занимава активно с маркетинг и финанси. Обича да казва, че успехът е за смелите и вярва, че той идва единствено, когато човек има дързостта да си поставя недостижими цели и да се бори всеки ден със зъби и нокти, за да ги постигне. 

Гергана е магистър по “Финансов мениджмънт” и бакалавър по “Бизнес администрация” и “Финансов мениджмънт и маркетинг”. Придобила е трета степен на квалификация “Икономист със специалност “Търговия” и има зад себе си редица сертификати, участия, спечелени състезания и финансирания в различни предприемачески проекти – най-големите сред които – Hyundai Brilliant Young Entrepreneur Award 2015 и “Най-добър и иновативен бизнес план”, организиран от Българска асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството и Клуба на Младия Иновативен Предприемач.

За повече информация и записване – 0887 43 33 23 или e-mail: office@leadersplay.com

Побързайте, местата са ограничени.