Гергана Грънчарова от LeadersPlay: Вярвам, че успехът е за смелитe!

Гергана Грънчарова 18 Ное. без коментари LeadersPlay-интерактивни-обучения-за-деца-финансова-грамотност-предприемачество-личностни-умения

от zanimavki.bg – Детският календар на България

 

zanimavki.bg е един от най-хубавите и подробни, онлайн базирани, детски календари. Уеб сайтът събира на едно място голям набор от платени и безплатни активности, които са подходящи за деца на различна възраст.

В сайта имате възможност да откриете и информация за нашите предстоящи курсове, работилници и събития. И не само това – на 18 ноември – Гергана Грънчарова – собственик на LeadersPlay, гостува на Мира Кръстева и й разказа подробно за LeadersPlay.

Отговорите на въпросите – С какво се занимава организацията Ви? Какво предлагате?, От колко време имате дейност?, Каква е вашата роля?,  Разкажете ни за вашия екип?, Коя е втората ви страст?,Какво бихте искали да кажат децата за вашите занимания след 5 години?, Кои са най-големите предизвикателства, които срещате в работата си?, Какво искате да има повече в България?, Вашето пожелание към родителите на днешните деца? и Вашето пожелание към днешните деца?, можете да видите тук.