Здравословен начин на живот за нашите деца! Открит урок

Гергана Грънчарова 23 Ное. без коментари открит урок

Начинът на живот определя в значителна степен нашето здраве. Водата, която пием, храната, която ядем и въздухът, който дишаме, всичко това ежедневно ни дава живот. А от здравето зависи всичко, което правим. Ето защо доброто здраве е необходимо, за да се чувстваме добре, да можем да се учим, да бъдем активни и да общуваме пълноценно.

До четвъртък (24.11) имате възможност да запишете детето си в интерактивен и много забавен демонстративен урок, посветен на здравословния начин на живот. Урокът ще се проведе на 27.11 (неделя) от 10:00 до 13:00 часа на адрес: гр. София, Зона Б5, ул. „Партений Нишавски“ 4, Бизнес център „Blue palace“ (непосредствено до Mall of Sofia). Обучението е подходящо за деца между 9 и 13 години.

За записване и повече информация, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0887 43 33 23 или да ни пишете на e-mail: office@leadersplay.com.

Какви теми ще дискутираме по време на урока?

В урока ще си говорим за основните неща, които всяко дете трябва да знае, за да бъде здраво и да води щастлив и пълноценен живот, а именно:

– как е устроено човешкото тяло;

– как да се предпазим от затлъстяването, което е опасно за здравето ни;

– кои са най-важните витамини и минерали и как ни помагат те;

– какво представляват въглехидратите, мазнините и белтъчините;

– как да се храним балансирано и здравословно;

– кои храни са вредни за нас и защо не трябва да ги ядем;

– колко e важна личната хигиена за нашето здраве;

И не на последно място – спортът! ☺

Каква ще бъде програмата на демонстративния урок?

Провеждането на урока ще бъде разделено по следния начин:

09:45 – 10:00 – събиране на групата

10:00 – 10:30 – игри за запознанство

10:30 – 11:30 – дискусионна сесия

11:30 – 11:45 – кратка почивка

11:45 – 12:30 – дискусионна сесия

12:30 – 13:00 – отборна игра и обобщение

Обучението е специално изградено за възрастта на вашите деца, с цел да усвоят максимално наученото по време на занятията.

Кой ще води урока?

Георги Найденов е млад учен, обичащ научните предизвикателства. През последните години се занимава активно с разработката на доклади в различни направления – физика, микробиология, онкология и физиология. Участва в редица научни конференции и конгреси. Приема за своя лична мисия да накара хората да разберат, че здравето не е даденост и трябва да полагат ежедневни грижи за него. Георги е студент е по медицина 4-ти курс в Софийски университет, като преди това има завършена една година в специалност – “Фармация”. Неговите страсти са свързани със спешната медицина и здравословния начин на живот. Обича да се занимава с деца и е на мнение, че всеки човек, трябва да има добро здравно познание.

Колко струва демонстративният урок и докога можете да запишете детето си?

Цената на урока е 25 лева. Записването се осъществява до 24 ноември.

Искам да запиша детето си!

За записване и повече информация, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0887 43 33 23 или да ни пишете на e-mail: office@leadersplay.com