Курс по предприемачество за деца – старт 01.10

Гергана Грънчарова 13 Сеп. без коментари курс по предприемачество за деца

Ако вие сте родител и смятате, че предприемачеството е не просто измислянето и реализирането на успешна бизнес идея, а е целият процес по изграждане на личностни компетенции като: ефективна комуникация, мислене в перспектива, творчество, работа в екип, съобразителност и целеустременост, то този курс е точно за вашето дете.

От днес имате възможност да запишете детето си в интерактивно и много забавно обучение по предприемачество, базирано изцяло на игри и симулации. Продължителността на курса е 24 астрономически часа и ще се провежда 12 последователни седмици в събота от 11:30 до 13:30 часа на адрес: гр. София, Зона Б5, ул. „Партений Нишавски“, Бизнес център „Blue palace“ (непосредствено до Mall of Sofia). Обучението е подходящо за деца между 10 и 13 години.

За записване и повече информация, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0887 43 33 23 или да ни пишете на e-mail: office@leadersplay.com.

Също така можете да получите пълна информация за курса тук. 

Каква ще бъде програмата на курса по предприемачество?

1. Същност на предприемачеството
2. Разграничение “богат – беден”
3. Презентационни умения
4. Целеполагане
5. Лидерство, работа в екип и управление
6. Създаване на идея
7. Представяне на идеята
8. Приходи и разходи
9. Спестяване и инвестиране на средства
10. Социална отговорност

Какво представляват занятията, включени в курса?

Всяко занятие по предприемачество е изградено от три части – (1) отворена дискусия по темата за деня, в която преподавателският екип насърчава участието на всяко дете в споделянето на мислите, познанията и идеите му; (2) отборна игра, която цели да развие в подрастващите, увереност, умения за работа в екип, ефективна комуникация, презентационни умения, толерантност, творческо мислене, възможност за вземане на навременни решения, аналитично мислене, лидерство и други; (3) представяне на завършените задачи от екипите и обобщение на добрите практики, усвоени по време на занятието.

Часовете по предприемачество са базирани изцяло на игри и симулации и са изключително забавни и вдъхновяващи за децата.

Колко струва обучението и докога можете да запишете детето си?

Цената на курса е 399 лева и може да бъде заплатена наведнъж или на две вноски. Записването се осъществява до 27 септември.

Искам да запиша детето си!

За записване и повече информация, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0887 43 33 23 или да ни пишете на e-mail: office@leadersplay.com