+359 887 433 323

office@leadersplay.com

Еми Бучинска, Психолог

Еми Бучинска е дипломиран психолог към елитен лондонски университет. По време на следването си, тя работи като доброволец в международна организация, подпомагаща деца с умствени и физически увреждания. Благодарение на близо една година работа с различни деца, успява да усвои техники за работа с епилептични припадъци, емоционална нестабилност и така нареченото “проблемно поведение” на децата.

По-голямата част от работата й преминава чрез полагане на различни грижи за деца и младежи, които имат проблем не само с усвояването на учебния материалиал, но и с начина си на поведение. Еми работи усилено по изграждането на личностни умения в децата и им помага да си поставят ясни, измерими и достижими цели.

Между отделните семестри, Еми работи в Софийския затвор, като изгражда психологически профили и пише заключения за лишените от свобода, базирани на архиви, интервюта и лични наблюдения.

Освен в LeadersPlay, Еми работи и в международна организация за набор и подбор на кадри.

Email бюлетин

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да получавате първи актуална информация и специални условия за закупуване на нашите продукти и / или за участие в нашите обучения, събития и инициативи.
Без спам - единствено полезна информация.

Абонирай ме