+359 887 433 323

office@leadersplay.com

Гергана Грънчарова, Собственик

Гергана Грънчарова е собственик и изпълнителен директор на LeadersPlay. Гергана е визионер, лидер и предприемач, който вдъхновява всеки човек, до когото се докосне. Тя е усмихната, щастлива и земна. От седми клас знае точно с какво иска да се занимава, а именно - да управлява свой собствен бизнес, да бъде независима и да променя живота на хората към по-добро. През 2016 годинa Гергана е номинирана за най-влиятелна жена в предприемаческата екосистема на България и отличена като един от успелите млади българи в класацията “30 под 30” на Forbes Bulgaria. Носител е и на редица престижни награди, като: “40 под 40” на Дарик Радио; “Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”; избрана е за престижната международна награда “Business Elite’s “Under 30””, клас 2020 г. и призната за един от изключителните изпълнителни директори, предприемачи и визионери; отличена е за работата си в сферата на бизнес развитието в категория „Управление, устойчивост и иновации” от Business Lady Awards и много други.

Гергана има редица сертификати и квалификации - част, от които в сферата на управлението, предприемачеството и продажбите. Придобила е трета степен на квалификация “Икономист със специалност “Търговия”, завършила е бакалавър по “Бизнес администрация”, бакалавър по “Финансов мениджмънт” и магистър по “Финансов мениджмънт и маркетинг”.

Гергана води редица обучения на деца и младежи по лидерство, предприемачество и финанси, а в свободното си време консултира различни екипи, които искат да създадат свой собствен бизнес и да получат инвестиция.

Основният фокус на Гергана е развитието на гейм студиото Incineration Productions, в което тя е съосновател и изпълнителен директор. Incineration Productions е най-бързо развиващото се независимо студио за разработка на видео игри, включително и такива за виртуална реалност, в България. Компанията създава свои собствени видео игри, както и си партнира с международни корпорации в разработката на различни софтуерни продукти, които представляват световни иновации.

Email бюлетин

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да получавате първи актуална информация и специални условия за закупуване на нашите продукти и / или за участие в нашите обучения, събития и инициативи.
Без спам - единствено полезна информация.

Абонирай ме