+359 887 433 323

office@leadersplay.com

Ирен Кирилова, Фасилитатор

Ирен Кирилова e бакалавър по „Бизнес администрация“ към УНСС. По-голямата част от университетското й образование е преминало през различни обучения, базирани на игрови модели и симулации.

В рамките на една година, Ирен активно е преподавала на студенти, и е имала възможността да работи с именити и новаторски насочени професори, разработващи и прилагащи нови образователни методи, основаващи се на игровизацията в обучението.

Ирен е човек, който обожава работата с деца. В свободното си време изучава различни възможности за личностно развитие на малчуганите чрез неформално обучение, тъй като се опитва да даде нещо повече на малкия си брат от това, което получава в традиционното училище.

Вярва, че на децата от най-ранна възраст трябва да се даде възможност да подхождат креативно и с помощта на различни насоки да изградят себе си като личности.

Email бюлетин

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да получавате първи актуална информация и специални условия за закупуване на нашите продукти и / или за участие в нашите обучения, събития и инициативи.
Без спам - единствено полезна информация.

Абонирай ме