+359 887 433 323

office@leadersplay.com

Жени Белова, Педагог

Жени Белова е магистър по "Педагогика и управление на образованието”, “Маркетинг" и “Управление”. Има и редица следдипломни квалификации - една, от които по "Информатика и информационни технологии”.

От 2000 година преподава активно предприемачество в столичното 119 училище. Учениците я обожават, защото прави всеки час интересен, използвайки различни иновативни и атрактивни форми за обучение. Чрез тях Жени се стреми да провокира децата да мислят и да открият предприемаческия дух вътре в себе си.

Жени провежда ежегодно събитието "Мениджър за един ден”, по време на което учениците й решават казуси в професионална атмосфера. Организира иновативни лагери и работилници по предприемачество.

Г-жа Белова участва активно по проектите "Подобряване качеството на професионалното образование - част Предприемачество” и ДОИ по Предприемачество.

Работата с деца за нея е освен удоволствие, и приятно предизвикателство, което й носи положителни емоции и я мотивира да се стреми към намирането на нови и интересни идеи.

Email бюлетин

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да получавате първи актуална информация и специални условия за закупуване на нашите продукти и / или за участие в нашите обучения, събития и инициативи.
Без спам - единствено полезна информация.

Абонирай ме