+359 887 433 323

office@leadersplay.com

Яна Аврамова, Бизнес консултант

Яна Аврамова е в LeadersPlay от създаването на компанията. Тя е основният титуляр на модула по предприемачество и ментор в модулите - “Изграждане на личностни умения чрез игри” и “Финансова грамотност чрез игри”.

Яна е холандски възпитаник, майка на прекрасен син и ръководител с близо деветгодишен опит, от който 4 години като Country Manager на Холандска Компания, над 3 като Оперативен Директор на Медийна Група Инвестор.БГ, като последната година е и член на Борда на Директорите.

От година работи за себе си като обучител и коуч в сферата на иновациите и кариерното развитие, а от април месец - се занимава активно и с изграждането на личностни умения за деца.

Вярва, че развитието започва с любознателност и излизане от зоната на комфорт, които дават възможност на всеки да подхожда креативно и да постига поставените си цели.

Email бюлетин

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да получавате първи актуална информация и специални условия за закупуване на нашите продукти и / или за участие в нашите обучения, събития и инициативи.
Без спам - единствено полезна информация.

Абонирай ме