+359 887 433 323

office@leadersplay.com

Частни и държавни занимални

Курсовете, предлагани от LeadersPlay, са подходящи както за цялостно и основно обучение, така и за допълващ и надграждащ курс по време на учебните занятия в занималните. По време на заниманията с нас нищо няма да бъде скучно. След часовете, отредени за подоготвка на уроците, децата ще изявяват таланта и способностите си в забавни игри, неусетно ще усвояват полезни практически умения, ще положат основите на финансовата си грамотност, ще научат интерсни неща за различните професии, ще развиват способностите си да мислят самостоятелно, да бъдат отговорни и креативни.

Частни и държавни училища

Провеждаме допълнителни занятия, насочени към придобиването на специфични умения от децата в училище. В извънкласни занимания учениците ще се запознаят със света на парите, ще научат повече за финансите, за печеленето и харченето, за спестяването, за инвестициите и предприемачеството. Ще играят и ще се учат да работят в екип, да организират и разпределят времето си, да бъдат конкурентоспособни, да взаимодействат с групата, да си поставят цели и да ги постигат.

Корпоративни клиенти

Екипът ни предлага обучения за децата на служителите на съответните фирми, допълвайки пакета им от "Ползи и придобивки\”. Чрез интерактивни и иновативни методи на преподаване подпомагаме процеса на усвояване на различни тематики и изграждане на специфични личностни умения - полезни за бъдещото развитие на подрастващите.

Освен стойност за децата, създаваме предпоставки за лоялност в служителите и подпомагаме процеса по създаване на социално-отговорен имидж на компанията, с която работим.

Собствено помещение

Помещението на LeadersPlay се намира на ул."Хайдушка гора" 93. Тук сформираме групи от деца, които са се записали индивидуално. През учебната година провеждаме курсове по „Изграждане на личностни умения“, „Финансова грамотност“, „Предприемачество“ и надграждащо обучение по български език. Предлагаме различни занимания и за ваканциите. Залите са светли и уютни, подходящо обзаведени за деца.

Email бюлетин

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да получавате първи актуална информация и специални условия за закупуване на нашите продукти и / или за участие в нашите обучения, събития и инициативи.
Без спам - единствено полезна информация.

Абонирай ме