+359 887 433 323

office@leadersplay.com

Ангел Марчев, Бизнес консултант

По-голямата част от формалното обучение на д-р Ангел Марчев преминава през различни финансови тематики. За него можем да кажем всичко друго, но не и че е праволинеен финансист. Той е доказателство, че "ученето през целия живот” може да те отведе в разнообразни професионални сфери и да ти покаже различни гледни точки.

Ангел е титуляр по дисциплините “ Финансови пазари и инструменти” и “ Делови игри в управлението” и е един от първите преподаватели в България, които вкарват игрови модели и симулации в сферата на обучението.

Заедно с игрите, студентите на Ангел, реализират разнообразни проекти, казуси, отчети и презентации, които дават огромна широчина и размах на действие - от тяхна страна, и по този начинин придобиват трайни, реални и конкретни знания.

Лекциите на д-р Ангел Марчев са силно мотивиращи, защото описват действителни исторически случки с много хумор. Освен това той използва модулна система на преподаване, в която дори след цял осемчасов престой в университета, студентите си тръгват усмихнати.

Преподавателят не изисква нищо от студентите си, а използва принципа на Б. Ф. Скинър за изцяло положителната обратна връзка.

Едно можем да кажем със сигурност - няма друг преподавател в България, чиито учебни зали да са препълнени.

Email бюлетин

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да получавате първи актуална информация и специални условия за закупуване на нашите продукти и / или за участие в нашите обучения, събития и инициативи.
Без спам - единствено полезна информация.

Абонирай ме